H&T sierbestrating, alles voor uw Droomtuin!
 
balie 4.jpg

Wie zijn wij?

H&T sierbestrating is begonnen met de verkoop van tegels in 1987. Sindsdien heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot specialist in de levering en de aanleg van sierbestrating voor tuin en terras. Dat is echter nog maar het begin.

De medewerkers van H&T kiezen voor een persoonlijke benadering, zij luisteren naar uw wensen en geven u gericht advies.

U bent van harte welkom, om een afspraak te maken op onze nieuwe locatie op het Hoogtlaan 18 in Noorwijkerhout.

(de route die google maps u geeft via de Langevelderweg is gestremd)

U rijdt via de 206, afslag Noordwijkerhout, over de Herenweg en dan rechtsaf via de Zanderij (langs de voetbalvelden VVSB) richting de Langevelderweg. Via deze route kunt u wel met de auto het hoogtlaan bereiken. Als u dan het Hoogtlaan oprijdt, ziet u verder op de laan de vlag al wapperen. U kunt helemaal met de auto doorrijden tot onze showroom. 

In onze showroom bieden wij u de mogelijkheid de diverse materialen in het echt te bekijken. Ook hebben wij verschillende producten voor onderhoud en verlichting op voorraad.


H&T kan alle materialen voor de aanleg van uw tuin, terras of oprit leveren, dus behalve bestrating ook beplanting, verlichting, houtwerk en decoraties. De uitvoering van de aanleg van uw tuin of terras kunt u, geheel of gedeeltelijk, aan de vakmensen van H&T sierbestrating overlaten.

 

H&T sierbestrating, alles voor uw Droomtuin!

 

Zo af en toe kunnen we al heerlijk genieten van de zon. Het groen begint langzaam aan te ontluiken en de geuren van de bollenvelden maken dat het lentegevoel er is. Dan kan het zomaar zijn dat je ineens toch zin krijgt om de tuin lekker aan te pakken. Maar heb je echt geen idee waar je moet beginnen of wordt je al moe bij het idee dat je aan de slag moet? Niet nodig gelukkig, pak de telefoon of stuur een mail en maak een afspraak met onze tuinontwerpster. Zij komt bij u langs en spreekt met u door wat uw wensen zijn. Wij zorgen ervoor dat u heerlijk kunt genieten van wat uw mooiste plekje bij het huis wordt. Wil je eerst wat ideeen opdoen, weten wat er nu eigenlijk allemaal voor handen is? Neem dan een kijkje op de site van onze leveranciers of kom kijken in onze showroom De koffie staat klaar, en we staan klaar om u van inspiratie te voorzien. U bent van harte welkom!

www.gardenlux.nl

www.marlux.be

www.in-lite.com