H&T sierbestrating, alles voor uw Droomtuin!
 
showroom buiten.jpg

Informatie over bestellen en afleveren materialen

Losse verkoop tuinmaterialen:

Wilt u geen ontwerp maar alleen uw materialen bestellen, dan kan dat natuurlijk ook. U kunt bij ons langskomen, materialen bekijken en vervolgens bestellen en laten afleveren.

Wilt u precies weten hoeveel materiaal u nodig heeft, dan rekenen we dit graag voor u uit. Het enige wat wij nodig hebben daarvoor zijn de afmetingen van uw tuin. 

U krijgt dan van ons een materiaal offerte, zo krijgt u inzicht in de benodigde aantal m2 materialen en wat de prijs daarvan is.

Na akkoord geeft u aan wanneer en waar u de materialen afgeleverd wilt hebben.

Wij bieden u een makkelijke manier van betalen:

U betaalt uw goederen vooraf bij bestelling door het bedrag te pinnen of contant te betalen in de winkel bij bestelling of over te maken via de bank.
Wij bieden u de service om bij aflevering per pin te betalen aan de chauffeur. Voorwaarde is dan echter dat uw afleveradres binnen een straal van 50 km vanaf ons eigen distributie terrein in Noordwijkerhout is. Voor meer info hierover, zie bij kopje betaling en verzending.

Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat u ondanks deze informatie nog vragen heeft, aarzelt u niet: u kunt ons altijd bellen of mailen. Ten slotte gaat het ons erom dat mensen weten dat wij niet alleen goedkoop leveren maar ook met een extra stukje service!

Graag geven wij u wat meer informatie over een aantal belangrijke dingen:

Kan ik per m2 bestellen?


Ja, u kunt bij H&T sierbestrating per m2 bestellen. U betaalt een kleine toeslag voor het afpassen van uw bestelling; dit is de toeslag van de fabriek die wij moeten betalen om op m2 te kunnen bestellen,
deze berekenen wij door aan u; de klant.

Kan ik zelf de leverdatum vaststellen?

Ja dat kan, u kunt bij uw bestelling de gewenste leverdatum invullen. U ontvangt van ons dan een orderbevestiging. Op de dag van levering is er de mogelijkheid dat wij u vantevoren bellen hoe laat u de levering kunt verwachten. U kunt dit per mail bij ons aanvragen.

Heeft u een spoedbestelling? dat kan ook , in dat geval kunt u telefonisch met ons overleggen wanneer u geleverd wilt krijgen en wat de exacte kosten voor de spoedlevering bedragen.

Kunt u bij ons afhalen?

Ja dat kan, u krijgt van ons een orderbevestiging met daarop de gewenste afhaaldatum. Zodra de materialen bij ons binnen zijn nemen wij contact met u op om een afspraak te maken wanneer u de goederen komt afhalen. Wij zijn dagelijks geopend:
Maandag gesloten (alleen op afspraak geopend)
Dinsdag t/m Vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en Zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur

Houdt u er rekening mee dat er niet altijd iemand aanwezig is om de spullen voor u te tillen. Mocht u dit zelf niet kunnen dan dit graag van te voren aangeven dan kunnen wij ervoor zorgen dat er iemand aanwezig is om u te helpen bij het laden.

Kan ik materialen retour laten halen?

WIj nemen alleen materialen die wij standaard op voorraad hebben retour. U krijgt dan 75 % van uw
aankoopbedrag terug. Speciaal voor u bestelde goederen nemen wij niet retour. Wilt u de materialen retour laten halen berekenen wij een transportvergoeding. Deze wordt berekend naar het aantal km. Voor meer informatie over de kosten zie betaling en verzending.
Hoe weet ik of u ook bij mij bezorgt?
Wij bezorgen door heel Nederland. Het transport wordt berekend naar het aantal te rijden km.
Letwel: voor de eilanden en Zeeuws-Vlaanderen geldt een apart tarief alsmede ook de veer en of overige kosten die doorberekent worden. maar ook hier geldt weer, u kunt ons altijd bellen of mailen bij vragen.
Hoe weet ik hoeveel ik nodig heb?
De oppervlakte van een terras berekent u als volgt: lengte x breedte = oppervlakte in m2.
Overzicht van aantal tegels per m2:

20x5: 100 stuks per m2
10x10: 100 stuks per m2
15x15: 45 stuks per m2
20x20: 25 stuks per m2
20x30: 17 stuks per m2
30x40: 8.4 stuks per m2
30x60: 5.5 stuks per m2
50x50: 4 stuks per m2
60x60: 2,77 stuks per m2
80x80: 1,56 stuks per m2
100x100: 1 stuks per m2

Heeft H&T sierbestrating een showtuin?

Ja, u kunt de materialen komen bekijken in onze compacte showtuin, ook zijn er een aantal artikelen altijd voorradig, zoals opsluitbanden, zand, muurelementen, grind en split, verlichting en natuurlijk onze aanbiedingen.
Wat wij speciaal voor u bestellen is (indien voorradig op de fabriek) binnen vijf werkdagen leverbaar.

Extra informatie met betrekking tot levertijden:

Heeft u vragen of uw bestelling direct leverbaar is, dan kunt u altijd mailen info@h-t.nl of bellen: 0252-370220.
We kunnen het dan voor u nakijken en u krijgt dan zsm een antwoord.