H&T sierbestrating, alles voor uw Droomtuin!
 
biomos zonder schrobben schoon.jpg

AANBIEDING: Biomos zonder schrobben een schone tuin!

Speciale aanbieding: Per fles 16,00 euro, nu 2 flessen voor € 30,00

U kunt 1 liter biomos verdunnen met 10 liter water. In een drukspuit kunt u daar zeker vijftig m² bestrating mee insprayen. Laat het 24 uur intrekken en u ziet de groene aanslag verdwijnen.

Hieronder nog wat extra informatie:

Biomos tegen algaanslag
Biomos is een uiterst doeltreffend middel om op een vriendelijke manier groene aanslag van algen  van iedere ondergrond moeiteloos aan te pakken.

Dit “twee componenten” product wordt  in de  professionele reiniging toegepast op allerlei soorten daken, muren, en bestratingen.

Biomos® voordelen:
Biomos® is in zijn verdunde vorm niet agressief voor de ondergrond.
Biomos® impregneert en laat een laag achter welke niet zichtbaar is.
Biomos® werkt tot één jaar lang.
Door gemakkelijke toepassing en preventieve werking werkt Biomos® zeer arbeidbesparend.

Toepassing Biomos
Biomos® wordt eenvoudig verwerkt, door een juiste verdunning van het product over de bevuilde ondergrond te sproeien of te gieten. Er hoeft niet geschrobd of geboend te worden, slechts afwachten is voldoende. Juist deze methode (een veel snellere applicatie in vergelijking tot behandeling met hogedrukspuit) spreekt aan omdat zodoende directkosten en tijd wordt bespaard. Het belangrijkst bij iedere toepassing is het goed nat spuiten van de vervuiling met de aangemaakte verdunning Biomos®. Zelfs de dikkere lagen algen kunnen, zoals een spons, zichzelf geheel verzadigen.

Toelating
Biomos® wordt voor de Nederlandse markt geproduceert onder toelatingsnummer 11969 N. Voor Belgische markt leveren wij Biomosalg met toelatingsmummer 8207 B. Iedereen mag Bio mos® of Biomos alg verwerken. Er is geen speciale spuitlicentie voor nodig. Gebruik Biomos veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.