H&T sierbestrating, alles voor uw Droomtuin!
 
Paulette.jpg

Even voorstellen: Paulette van Duijn

 

Een van onze specialiteiten is een tuinontwerp op maat gemaakt, door onze eigen tuinontwerpster, Paulette van Duijn.

Zij komt persoonlijk bij u langs, om de huidige situatie te bekijken, de tuin in te meten en aansluitend uw wensen te bespreken.

Naar aanleiding van het gesprek en de mogelijkheden gaat zij aan de slag met het bedenken en het uitwerken van een ontwerp voor uw tuin.

Uiteraard verwerkt zij hierin uw wensen, de gekozen bestrating, borders, verlichting, schuttingen, vlonders of andere wensen.

Paulette is creatief en heeft jarenlange ervaring. Onze klanten zijn vaak aangenaam verrast welke mogelijkheden er zijn voor in de tuin en hoe zij met een een out of the box idee de tuin praktisch en speels in deelt.

Bij het ontwerp ontvangt u altijd de offerte.We plannen een tweede  afspraak bij ons in de showroom om de tekening en de offerte door te spreken. Ook is er gelegenheid om de desbetreffende materialen bekijken.

Wilt u een kleine aanpassing, een andere tegel of wellicht een extra border. Geen probleem, alle aanpassingen kunnen besproken worden, en Paulette zal deze uitwerken in het ontwerp.

Om de tuin volledig af te maken krijgt u van ons een beplantingsplan compleet met offerte.

Wat voor soort beplanting past goed bij het ontwerp, heeft u groene vingers en bent u dol op het bijhouden van de beplanting en bomen of heeft u liever beplanting waar u geen omkijken naar heeft.

 

Als alles akkoord is maken we een afspraak met u om de werkzaamheden in te plannen. Hierbij houden we zoveel mogelijk rekening met uw wensen.

Als de tuin afgerond is, komt Paulette uw tuin opleveren.

H&T staat voor het leveren van vakwerk en kwaliteit tegen een gunstige en eerlijke prijs.

Wij verkopen materialen van onder andere: Marlux, MBI, Michel Oprey, Gardenlux, Inlite tuinverlichting en nog veel meer