H&T sierbestrating, alles voor uw Droomtuin!
 
Paulette.jpg

Even voorstellen: Paulette van Duijn

 

Een van onze specialiteiten is een tuinontwerp op maat gemaakt, door onze eigen tuinontwerpster, Paulette van Duijn.


Zij komt persoonlijk bij u langs, om samen met u, de huidige situatie te bekijken. Aansluitend bespreekt zij uw wensen en zal zij de tuin inmeten.

Naar aanleiding van het gesprek en de mogelijkheden gaat zij aan de slag met het bedenken en maken van een ontwerp voor uw tuin.

Uiteraard verwerkt zij hierin uw wensen, van diverse soorten bestrating, borders, verlichting, schuttingen, vlonders of andere wensen.

Paulette is creatief en heeft al jaren ervaring. Hierdoor horen wij mensen vaak zeggen, dat zij aangenaam verrast zijn over de mogelijkheden binnen de tuin en wat Paulette er voor ontwerp van gemaakt heeft.

De kostenberaming krijgt u bij het ontwerp. 
De tweede afspraak maken we bij ons in de showroom.

U krijgt dat het tuinontwerp gepresenteert en u kunt de ingetekende materialen bekijken. Wilt u een kleine aanpassing, toch een andere tegel of wellicht een extra border. Geen probleem, alle aanpassingen kunnen besproken worden, en Paulette zal deze uitwerken in het ontwerp.

Een van de extra specialiteiten van Paulette is ook het maken van een beplantingsplan. Wat voor soort beplanting past goed bij het ontwerp, heeft u groene vingers en bent u dol op het bijhouden van de beplanting en bomen of heeft u liever beplanting waar u geen omkijken naar heeft. Paulette verwerkt dit in een apart beplantingsplan, waar u ook weer een volledige kostenberaming bij krijgt.

Als alles akkoord is maken we met u een afspraak voor wanneer de werkzaamheden of levering zal gaan plaatsvinden, hierbij zoveel mogelijk rekening houdend met uw wensen.

Tijdens de aanleg heeft u regelmatig contact met Paulette over het verloop van de werkzaamheden.

Als de tuin afgerond is, komt Paulette uw tuin opleveren.

Wij van H&T staan voor het leveren van vakwerk en kwaliteit tegen een gunstige prijs.

H&T sierbestrating verkoopt de materialen van onder andere: Marlux, MBI, Michel Oprey, Gardenlux, Inlite tuinverlichting en nog veel meer

   

Tuinontwerp