H&T sierbestrating, alles voor uw Droomtuin!
 
Paulette.jpg

Even voorstellen: Paulette van Duijn

 

Een van onze specialiteiten is een tuinontwerp op maat gemaakt, door onze eigen tuinontwerpster, Paulette van Duijn.

Zij komt persoonlijk bij u langs, om de huidige situatie te bekijken, de tuin in te meten en aansluitend uw wensen te bespreken.

Naar aanleiding van het gesprek en de mogelijkheden gaat zij aan de slag met het bedenken en het uitwerken van een ontwerp voor uw tuin.

Uiteraard verwerkt zij hierin uw wensen, de gekozen bestrating, borders, verlichting, schuttingen, vlonders of andere wensen.

Paulette is heel creatief en heeft jarenlange ervaring. Onze klanten zijn vaak aangenaam verrast welke mogelijkheden er zijn voor in de tuin en hoe zij met een een out of the box idee de tuin praktisch en speels in deelt.

Vervolgens krijgt u de offerte bij het ontwerp. Hierbij maken we een tweede  afspraak die bij ons in de showroom plaats vindt. Hierdoor is er ook direct de gelegenheid om de ingetekende materialen bekijken.

Wilt u een kleine aanpassing, een andere tegel of wellicht een extra border. Geen probleem, alle aanpassingen kunnen besproken worden, en Paulette zal deze uitwerken in het ontwerp.

Een van de extra service die wij geven is het maken van een beplantingsplan.

Wat voor soort beplanting past goed bij het ontwerp, heeft u groene vingers en bent u dol op het bijhouden van de beplanting en bomen of heeft u liever beplanting waar u geen omkijken naar heeft.

Paulette verwerkt dit in een apart beplantingsplan, waar u ook weer een volledige kostenberaming bij krijgt.

Als alles akkoord is maken we een afspraak met u om de werkzaamheden in te plannen. Hierbij houden we zoveel mogelijk rekening met uw wensen.

Als de tuin afgerond is, komt Paulette uw tuin opleveren.

We zeggen daarom ook: wij van H&T staan voor het leveren van vakwerk en kwaliteit tegen een gunstige prijs.

H&T sierbestrating verkoopt de materialen van onder andere: Marlux, MBI, Michel Oprey, Gardenlux, Inlite tuinverlichting en nog veel meer

   

Tuinontwerp