bedrijfsinformatie

H&T sierbestrating begon in 1987 met de verkoop van tegels. Sindsdien heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot specialist in de levering en de aanleg van sierbestrating voor tuin en terras. Dat is echter nog maar het begin.

De medewerkers van H&T kiezen voor een persoonlijke benadering, zij luisteren naar de wensen van de klant en geven gericht advies. U bent dan ook van harte welkom op de Slijperij 6 in Noordwijkerhout, waar een uitgebreide showtuin u de mogelijkheid biedt om de materialen in het echt te bekijken. Ook hebben wij voorraad op hetzelfde terrein staan, u heeft de mogelijkheid om rond te kijken en uw materialen meteen te bestellen zodat wij deze bij u kunnen afleveren, of u haalt de materialen zelf af.


H&T kan alle materialen voor de aanleg van uw tuin, terras of oprit leveren, dus behalve bestrating ook beplanting, verlichting, houtwerk en decoraties. De uitvoering van de aanleg van uw tuin of terras kunt u, geheel of gedeeltelijk, aan de vakmensen van H&T sierbestrating overlaten. Wanneer u niet weet hoe de tuin eruit moet komen te zien, kunt u een ontwerp laten maken door de eigen ontwerpster. Zij maakt ook een kostenraming voor u, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
H&T staat voor het leveren van vakwerk en kwaliteit tegen een gunstige prijs.

H&T sierbestrating verkoopt de materialen van onder andere: Marlux, MBI, Michel Oprey, Gardenlux, Inlite tuinverlichting en nog veel meer


Wij bieden u een makkelijke manier van betalen:


U betaalt uw goederen vooraf bij bestelling door het bedrag te pinnen of contant te betalen in de winkel bij bestelling of over te maken via de bank.
Wij bieden u de service om bij aflevering per pin te betalen aan de chauffeur. Voorwaarde is dan echter dat uw afleveradres binnen een straal van 50 km vanaf ons eigen distributie terrein in Noordwijkerhout is. Voor meer info hierover, zie bij kopje betaling en verzending.

Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat u ondanks deze informatie nog vragen heeft, aarzelt u niet: u kunt ons altijd bellen of mailen. Ten slotte gaat het ons erom dat mensen weten dat wij niet alleen goedkoop leveren maar ook met een extra stukje service!

Graag geven wij u wat meer informatie over een aantal belangrijke dingen:

Kan ik per m2 bestellen?

Ja, u kunt bij H&T sierbestrating per m2 bestellen. U betaalt een kleine toeslag voor het afpassen van uw bestelling; dit is de toeslag van de fabriek die wij moeten betalen om op m� te kunnen bestellen,
deze berekenen wij door aan u; de klant.

Kan ik zelf de leverdatum vaststellen?


Ja dat kan, u kunt bij uw bestelling de gewenste leverdatum invullen. U ontvangt van ons dan een orderbevestiging. Op de dag van levering is er de mogelijkheid dat wij u vantevoren bellen hoe laat u de levering kunt verwachten. U kunt dit per mail bij ons aanvragen.

Heeft u een spoedbestelling? dat kan ook , in dat geval kunt u telefonisch met ons overleggen wanneer u geleverd wilt krijgen en wat de exacte kosten voor de spoedlevering bedragen.

Kunt u bij ons afhalen?


Ja dat kan, u krijgt van ons een orderbevestiging met de door u gewenste afhaaldatum. Wij zijn dagelijks geopend:
maandag van 13.00 tot 17.00 uur
dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur
zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur

Houdt u er rekening mee dat er niet altijd iemand aanwezig is om de spullen voor u te sjouwen. mocht u dit zelf niet kunnen dan graag van te voren even bellen dan kunnen wij ervoor zorgen dat er iemand aanwezig is om u te helpen.


Kan ik materialen retour laten halen?

WIj nemen alleen materialen die wij standaard op voorraad hebben retour. U krijgt dan 75 % van uw
aankoopbedrag terug. Speciaal voor u bestelde goederen nemen wij niet retour. Wilt u de materialen retour laten halen berekenen wij een transportvergoeding. Deze wordt berekend naar het aantal km. Voor meer informatie over de kosten zie betaling en verzending.

Hoe weet ik of u ook bij mij bezorgt?

Wij bezorgen door heel Nederland. Het transport wordt berekend naar het aantal te rijden km.
Letwel: voor de eilanden en Zeeuws-Vlaanderen geldt een apart tarief alsmede ook de veer en of overige kosten die doorberekent worden. maar ook hier geldt weer, u kunt ons altijd bellen of mailen bij vragen.

Hoe weet ik hoeveel ik nodig heb?

De oppervlakte van een terras berekent u als volgt: lengte x breedte = oppervlakte in m2.
Overzicht van aantal tegels per m2:

20x5: 100 stuks per m�
10x10: 100 stuks per m�
15x15: 45 stuks per m�
20x20: 25 stuks per m�
20x30: 17 stuks per m�
30x40: 8.4 stuks per m�
30x60: 5.5 stuks per m�
50x50: 4 stuks per m�
60x60: 2,77 stuks per m�
80x80: 1,56 stuks per m�
100x100: 1 stuks per m�

Heeft H&T sierbestrating een showtuin?

Ja, u kunt de materialen komen bekijken in onze uitgebreide showtuin, ook zijn er een aantal artikelen altijd voorradig, zoals opsluitbanden, zand, muurelementen, grind en split, inlite en natuurlijk onze aanbiedingen.
Wat wij speciaal voor u bestellen is (indien voorradig op de fabriek) binnen vijf werkdagen leverbaar.


Extra informatie met betrekking tot levertijden:

Heeft u vragen of uw bestelling direct leverbaar is, dan kunt u altijd mailen info@h-t.nl of bellen: 0252-370220.
We kunnen het dan voor u nakijken en u krijgt dan zsm een antwoord.